PBA-PERSOONALLISUUSANALYYSI REKRYTOINNIN TYÖKALUNA

Rekrytoinnissa, esimiesten ja tiimien kehittämisessä valittavan henkilön persoonallisuus on tärkeä elementti tehtävissä onnistumisen kannalta. PBA (Personal Behaviour Analysis) –persoonallisuusanalyysin avulla saat selvitettyä henkilöiden luontaiset ominaisuudet nopeasti ja kustannustehokkaasti. Ei horoskooppimaisia raportteja, ei kyselylomakkeita, ei kyseenalaista tieteellistä taustaa, vaan luotettavaa tietoa.

PBA-raportin avulla tiedät, millaisia ominaisuuksia työryhmässäsi, tiimissäsi tai johtoryhmässäsi on, ja mitä sinne kaivataan lisää. Voit huomioida avainhenkilöiden valinnassa tutkitusti ja tehokkaasti piirteet, joita työyhteisöön tarvitaan täydentämään jo olemassa olevien henkilöiden ominaisuuksia.

 

PBA-PERSOONALLISUUSANALYYSIN KÄYTTÖTAVAT 

  • Pohjatiedoksi valmennuksiin ja henkilöstön kehittämiseen

  • Tiimien ja johtoryhmien vuorovaikutuksen tehostamiseen

  • Rekrytoinnin apuvälineeksi: tarkka persoonallisuusanalyysi tarjoaa tärkeää tietoa hakijasta päätöksenteon avuksi

 

MIHIN MENETELMÄ PERUSTUU?

PBA-persoonallisuusanalyysi (Personal Behaviour Analysis) perustuu kasvojen mikroilmeiden tulkintaan. Mikroilme on kestoltaan hyvin lyhyt ja tahaton, noin 1/25–1/15 sekuntia kestävä ilme kasvoilla. Ilme syntyy usein stressitilanteessa, kun ihminen yrittää tietoisesti peittää signaalit tunteistaan. Mikroilmeitä on mahdoton hallita ja kontrolloida. Ne paljastavat meistä juuri sen, mitä aidoimmillaan oikeasti olemme.

 

PBA-PERSOONALLISUUSANALYYSI ON NOPEA, HELPPO JA EDULLINEN TOTEUTTAA

PBA-persoonallisuusanalyysin tekeminen kestää noin 10 minuuttia. Testattavalta kysytään testaustilanteeseen vakioituja kysymyksiä, ja haastattelu videoidaan. Tämän jälkeen mikroilmeiden analysointiin erikoistunut analyytikko analysoi haastateltavan mikroilmeet tietokoneella ja laatii lopputuloksista lopullisen persoonallisuusprofiilin.

PBA-persoonallisuusanalyysin etuna on riippumattomuus henkilön taustoista. Mikroilmeiden kautta analysoitavat tunteet ovat universaaleja, kulttuurista, kielestä ja kansalaisuudesta riippumattomia.

 

KIINNOSTUITKO? Soita 0400 930 339 / Satu Lempiäinen

PBA–persoonallisuusanalyysi YRITYKSILLE

Olen kiinnostunut PBA-persoonallisuusanalyysistä ja haluan *
Nimi *
Nimi
Puh. *
Puh.