Goal Mapping -esittely

Meidän täytyy jatkuvasti muuttua, uudistua, pitää itsemme nuorina; muutoin juutumme paikallemme.
— Goethe

Goal Mapping -koulutus sopii Sinulle, jolla työpöytä, autotalli tai keittiö pursuaa erilaisia vimpaimia ja elektroniikkaa. Kaikki ne ovat tärkeitä, eikä ilman niitä tule toimeen. Uusia, entistä tehokkaampia malleja tulee markkinoille joka viikko. Tietokoneeseen teemme päivityksiä lähes päivittäin.

Koulutus sopii Sinulle, joka tunnet olevasi joko “järki-ihminen” tai “tunne-ihminen”. Saat työkalun, joka tasapainottaa vasenta ja oikeaa aivopuoliskoa toimimaan yhdessä tavoitteiden saavuttamiseksi.

Koulutus sopii Sinulle, jolla on tavoitteena yritystoiminnan tavoitteiden kirkastaminen, liikkuminen, laihtuminen, parisuhteen parantaminen, itsensä kehittäminen, tai olet muuten utelias ja innokas oppimaan – ja haluat pysyä ajan hermolla. Ympäri maailmaa Goal Mapping -menetelmää on käytetty jo yli 20 vuotta ja lähes 4 miljoonaa ihmistä on saanut koulutuksen. Isoista yrityksistä esim. British Telecom, Coca Cola ja Microsoft käyttävät tätä johtajiensa ja henkilökuntansa koulutuksessa.

Olet urheilija, työntekijä, esimiestehtävissä, johdon kirkkainta kärkeä tai yrittäjä – “oman onnensa seppä”, Sinun pääsi on paras työkalusi ja voimavarasi hurjaa vauhtia muuttuvassa maailmassa. 

Olet äiti, isä, valmentaja tai opettaja ja haluat antaa perheelle, lapsille ja nuorille elämänpolulle erilaiset eväät ja tienviitat, kuin Sinulla itselläsi on ollut. Muuttuvaan maailmaan työkalu muutokseen - voit käyttää sitä loputtomasti, viimeistä käyttöpäivää ei ole.

Goal Mapping -koulutus sisältää useita osa-alueita, jotka edistävät itsetuntemusta. Miksi toimin tietyllä tavalla tietyissä tilanteissa? Miksi tietyt ihmiset ärsyttävät tilanteesta riippumatta? Millä tavalla itse rajoitan mahdollisuuksiani menestyä ja päästä eteenpäin uralla, elämässä tai parisuhteessa. Miten voin “treenata” omia aivojani, jotta pääsen tulevaisuudessa yhä parempiin tuloksiin käyttäen vähemmän aikaa ja energiaa kuin tähän asti?

Kuulostaako mahdottomalta?

Haluan nyt kysyä Sinulta: Milloin olet viimeksi käynyt läpi tärkeintä työkaluasi? Sitä, jota ei ole kuin yksi kappale koko maailmassa – oma pääsi ja oma mielesi?
— Satu Lempiäinen, Uusin Tuulin

Voin kertoa Sinulle, että kaikki on mahdollista kun Sinä haluat. Jokaisella meistä on mahdollisuus valita milloin aloitamme, aloita nyt.

Ota yhteyttä, tule alkukartoitukseen, pääset vauhtiin!

Ole rohkea - tule mukaan! Olet tärkeä - sinä ansaitset parasta!

Rennosti, silti vauhdilla Uusiin Tuuliin!

Tervetuloa,

Satu Lempiäinen
Goal Mapping -valmentaja ja kouluttaja