Mahdollisuuden ajatus

Kisavalmennus – 03–05/2015 

Goal Mapping -valmennus herätti monta mahdollisuuden ajatusta ja siitähän se ajatus sitten lähti...

"Valmennus on lisännyt omaa kykyäni positiiviseen ajatteluun. Mielestäni olen aikaisemminkin pystynyt ajattelemaan positiivisesti, mutta valmennuksen myötä opin tunnistamaan, milloin puhun itselleni negatiiviseen sävyyn ja katkaisen puheen ja käännän sen positiiviseksi ja kannustavaksi. Alitajunnan merkitys myöskin avautui koulutuksen myötä, nyt mietin myös sitä miten puhun toisille. Olen opetellut välttämään ei-sanan käyttöä esimerkiksi opetustilanteissa. Jännittävissä tilanteissa pystyn paremmin rentoutumaan ja laukaisemaan jännitystä kurssilla oppimillamme menetelmillä.

Mielestäni Goal Mapping -valmennus sopii kaikille, ja erityisen hyvin ihmisille, jotka ovat jollain tavalla murroskohdassa elämässä. Työkkäri voisi yhtenä koulutuksena tarjota Goal Mappingia työttömille työnhakijoille. Me suomalaiset olemme sen verran negatiivista kansaa, että Goal Mapping voisi olla vaikka kurssina yläasteikäisille.

Ratsastusseurat voivat tarjota koulutusta kilpaileville, tavoitteellisille ratsastajille ja miksei myös ns. "puskaratsastajille".

Katselen tekemääni karttaa ja etenen "majakalta majakalle". Sitten tulikin mieleeni, että täytyy kerrata materiaali taas ennen kisakauden alkua." 

–Annu